Festivalul Internaţional de Statui Vivante editia a III-a (2013)

afis_fisv_2013

Bucureştii, o capitală europeană cu un trecut fabulos, o capitală misterioasă care nu-şi dezvăluie cu uşurinţă secretele nici chiar celor care o iubesc. Este ca o adevărată capsulă a timpului, rivalizând, din acest punct de vedere cu marile aşezări enigmatice ale lumii.

Ediţia a III a Festivalului Internaţional de Statui Vivante 2013, ce a avut loc în perioada 21-24 iunie, în Parcul Herăstrău îşi propune să arate bucureştenilor şi nu numai fie şi măcar o parte din faţa nevăzută a splendorii unei capitale prin care trec straniile fire ce unesc civilizaţiile estului şi ale vestului.

Vă veţi întâlni cu ecouri ale mai multor perioade din istoria capitalei noastre, de la jumatatea secolului al XIX lea şi până în prezent, veţi descoperi cu emoţie destine ale unor ilustre personalităţi culturale, totul prin intermediul spectacolelor de statui vivante .

Invitaţii din Anglia, Olanda, Bulgaria, Rusia si Ukraina, mulţi dintre ei campioni ai unor concursuri de prestigiu în domeniu vor aduce cu ei povesti despre oamenii marilor orase implinind in mod fericit alura Bucurestiului, un oras care merita cercetat cu dragoste, atentie si respect pentru a-i putea descifra povestile. Si pentru a-l iubi.

IZABELA WALKOWIAK– Bristol, Marea Britanie cu spectacolul Steampunk Lady

ASHTON KA – Bulgaria cu spectacolul Kiro the Postman

KSENIIA BOLHAROVA– Ucraina cu spectacolul Alien

ANDRII KYRYLCHUK si ARTHUR GULKO – cu spectacolul Paperman

JAIRA – Ucraina, cu spectacolul Golden Classics

ROMAN ERMAKOW – Rusia cu spectacolul Live sculpture

MARICEL HARABAGIU – Marea Britanie, cu spectacolul James Joyce

“Cu bastonul prin Bucuresti” – titlul unei carti scrise de poetul Tudor Arghezi – devine motto-ul editiei a 3-a a Festivalului International de Statui Vivante.

UNITER Sapte Seri Yorick Port.ro Zile si Nopti Bucuresti FM PRwave Woman2Woman Romania Libera Nemira Curierul National Teatral Ziarul Ring Radio Romania Cultural TVR 2 Ziarul Metropolis
Un proiect dezvoltat de
Superior Media