Bilete

Program casa de bilete:

Marți -Vineri: 14.00-20.00

Rezervările sunt valabile 24 de ore.

Contact: 0733.048. 516

Adresa: Bd. Uverturii 14, sector 6, București


View Larger Map

 

Ofertele Stagiunii 2021-2022 pentru spectacolele susținute la sediul teatrului

Spectacolele Teatrului Masca se vor desfășura cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva contaminării cu Coronavirus – SARS-Cov2, conform legii. Biletele la spectacolele Teatrului Masca vor putea fi achiziționate online, prin platforma www.mystage.ro și de la Casa de bilete a teatrului.

Ofertă spectacol indoor

  • 40 lei
  • oferta COUNT ME IN,  permite achiziționarea de bilete online, la un preț redus, cu minim 2 săptămâni înainte de data reprezentației – 25 lei

Prin accesarea butonului Bilete sunteți redirecționați pe website-​ul www.mystage.ro

 

Anunț!

Pentru a asigura pregătirea sălii și a circuitelor de acces, vânzarea biletelor în ziua spectacolului se va face doar online, prin intermediul platformei myStage.

Accesul în sală se face cu 15 de minute înainte de ora începerii reprezentației, anunțată pe bilet, astfel încât să poată fi evitată aglomerația și să se poată face verificarea Cerificatului Verde. După începerea reprezentației accesul în sală NU este permis.

Condiții de participare

!!! În conformitate cu dispozițiile Hotărârii de Guvern pentru modificarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 932/2021, începând cu data de 3 octombrie 2021, Teatrul Masca va  aplica următoarele măsuri:

– Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile în județ/localitate este mai mare de 6/1.000 de locuitori. Participarea este permisă doar pentru:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și

– persoanele pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

– purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

Dovada vaccinării sau trecerii prin boală pentru cetățenii UE se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID

Parteneri si colaboratori:

Politica de cookie | Politica de confidentialitate

Un proiect dezvoltat de Superior Media