VICLENIILE LUI SCAPINO

VICLENIILE LUI SCAPINO, dupa  Moliere, traducerea Aurel Baranga

2   Un text urias al unuia dintre cei mai mari dramaturgi ai lumii. O trupa mai degraba tanara isi incearca sansa. Un teatru aflat in pragul unei aniversari care obliga: 25 de ani de existenta! Acestea sunt premizele uneia dintre cele mai interesante experiente teatrale ale ultimilor ani, din foarte multe motive. In primul rand pentru ca infruntarea dintre text, cu o notorietate absoluta si trupa, tanara si abia cunoscuta, da castig de cauza actorilor care au izbutit nu numai sa se ridice la nivelul textului dar si sa-i dea o noua stralucire.
Va fi un spectacol pe care il veti iubi pentru ca veti rade cu lacrimi, pentru ca veti fi martorii unor creatii actoricesti splendide, pentru ca intalnirea dumneavoastra cu textul lui Moliere se va petrece intr-un mod cu totul exceptional.
Vicleniile lui Scapino este un regal pe care Masca il ofera cu bucurie publicului sau in debutul stagiunii aniversare cu numarul 25. ( Mihai Malaimare)

 

Povestea pusa in scena este cea cunoscuta, a doi fii (Leandre si Octave) care isi iau sotii (pe Zerbinetta si pe Hyacinta) fara aprobarea tatilor (Geronte si Argante) si a unei slugi viclene (Scapino) care incearca sa descurce lucrurile, insa nu fara a trage foloase de pe urma tuturor. Conflictele izbucnesc intre cele doua familii, au loc lupte, uneori chiar la propriu, se apeleaza la inselaciuni si inscenari, dar finalul este unul fericit pentru toti

 

 

Pret bilet  achizitionat de la casa de bilete Sector A  – 35 lei /  Sector B – 25 lei / Sector C – 20 lei
Pret bilet achizitionat online  Sector A – 30 lei / Sector B – 20 lei/ Sector C– 15 lei

          Reducere elevi și studenti 75% in limita locurilor disponibile

Distributia

Argante – Valentin Mihalache

Geronte -Aurel Sandu

Octave – Robert Poiana

Leandre – Alex Floroiu

Zerbinette– Ioana Rufu

Hyacinthe – Oana Dragnea

Scapino – Massimiliano Nugnes

Sylvestre – Eugen Fetescu

Nerine – Laura Dumitrascu Duica

Realizatori

Regia – Mihai Malaimare

Scenografia – Puiu Antemir

Costume- Sanda Mitache

Coregrafia  – Mirela Simniceanu

Concept masca supradimensionata –  Lector univ. dr. Anca Albani

Asist. concept masca supradimensionata –    Scenografie an I: Kover Alexandru, Lucan Andrei, Catalina Teodora, Mateescu Miruna, Elena Georgescu, design grafic an I : Dumbraveanu Mircea , desig grafic an 2: Victor Dumitrescu

Muzica – Gabriel Basarabescu

Antrenamnet vocal – Haricleea Badescu

Parteneri si colaboratori:

Politica de cookie | Politica de confidentialitate

Un proiect dezvoltat de Superior Media