ŢARA UNDE ÎNGERII VIN DEGEABA

tara_unde_ingeriiPovestea plasează acțiunea în America Latina, într-un sătuc populat de personaje care amintesc de nuvelele lui Gabriel Garcia Marquez și de picturile Friedei Kahlo. Un Înger poposește în acest spațiu guvernat de decretele Dictatorului, figură ignorantă și autoritară ce încearcă să se substituie Divinității.

“Acesta e miracolul pe care l-am așteptat atâția ani?”, se întreabă oamenii, declanșând  astfel o înlănțuire de întâmplări ce conturează o realitate dură, nemiloasă, în care singura regulă pare a fi cea din dictonul “Pâine și Circ”.

Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca declară: “Țara unde Îngerii vin degeaba vă invită să descoperiți o lume în care realul se împletește cu fantasticul, în care istoria este un exercițiu al uitării și libertatea, un cuvânt golit de sens”.

Spectacolul este o radiografie a unei lumi unde oamenii dorm somnul nefericit al rațiunii, își îngroapă dreptul la fericire și admit să fie personajele unei ridicole și tragice comedii despre pierderea oricărei iluzii. În această lume Îngerii își trăiesc marea, profunda nefericire, aceea de a veni, mereu și mereu, degeaba.

Nerecomandat copiilor sub 18 ani!!

Parteneri si colaboratori:

Politica de cookie | Politica de confidentialitate

Un proiect dezvoltat de Superior Media