MATELOȚII

MATELOȚII

premiera 30 aprilie 2017, parcul Regele Mihai I, roata mare

 

Întorși din permisie, Matelotii nu își mai găsec Flota care fusese obiectul unui foarte secret și reușit experiment tip Anvers și care a făcut invizibile toate navele.

Rămași pe uscat, Mateloții noștri își continuă antrenamentul și pregătirea în domeniul cultural și culinar, participând cu succes la eterna  prima ediție a Festivalului Guvidul de Aur.

Vor prezenta un uluitor potpuriu de muzică lăutărească și de petrecere, cu cântece din repertoriul unor mari interpreți – Zavaidoc,  Maria Tănase, Romica Puceanu, Ileana Sărăroiu, Ioana Radu, Lache Găzaru, sau a unor cunoscute formații – Taraful de la Varbilau, Taraful Haiducilor, vor cânta ca o adevărată fanfară la instrumente de suflat și vor ilustra secțiunea „balet” cu un dans tematic despre munca responsabilă într-o popotă militară unde se pregătește, evident, o ciorbă de pește.

MATELOTII, un spectacol pentru bucuria tuturor, distribuind buna dispoziție cu generozitatea unor oameni care, ei înșiși, se distrează de minune!

Sunteți la o plimbare în parc și vedeți un afiș care vă invită la spectacolul MATELOTII? Gata, plimbarea încetează pentru a lăsa loc distracției 100%. Muzica lăutărească veche și nouă, muzica de petrecere, muzica de fanfară, dans tematic, catalige, marionete triple, totul în interpretarea fără cusur a actorilor Teatrului Masca.

MATELOȚII, un spectacol care dă sens întâlnirii dintre public și actori într-o splendidă zi de vară, într-un parc, într-o clipă pe care nimeni nu o va uita vreodată! MATELOȚII!

Distribuția

Amiral: Mihai Mălaimare

Mateloți: Anamaria Pislaru, Sorin Dinculescu, Dora Iftode, Alina Crăiță, Valentin Mihalache, Cristina Panait, Eugen Fetescu, Amalia Popa, Robert Poiană, Alina Bondoc, Maria Panainte, Mădalin Mladinovici.

Realizatori

Scenariul și Regia – Mihai Mălaimare

Scenografia- Sanda Mitache

Muzica – Dumitru Lupu

Coregrafia – Mirela Simniceanu

Intrumente –  Aurel Buga, Marian Buga si Lucian Maxim

 

 

Parteneri si colaboratori:

Politica de cookie | Politica de confidentialitate