MATELOȚII

MATELOȚII

Întorși din permisie, Matelotii nu își mai găsec Flota care fusese obiectul unui foarte secret și reușit experiment tip Anvers și care a făcut invizibile toate navele.

Rămași pe uscat, Mateloții noștri își continuă antrenamentul și pregătirea în domeniul cultural și culinar, participând cu succes la eterna  prima ediție a Festivalului Guvidul de Aur.

Vor prezenta un uluitor potpuriu de muzică lăutărească și de petrecere, cu cântece din repertoriul unor mari interpreți – Zavaidoc,  Maria Tănase, Romica Puceanu, Ileana Sărăroiu, Ioana Radu, Lache Găzaru, sau a unor cunoscute formații – Taraful de la Varbilau, Taraful Haiducilor, vor cânta ca o adevărată fanfară la instrumente de suflat și vor ilustra secțiunea „balet” cu un dans tematic despre munca responsabilă într-o popotă militară unde se pregătește, evident, o ciorbă de pește.

MATELOTII, un spectacol pentru bucuria tuturor, distribuind buna dispoziție cu generozitatea unor oameni care, ei înșiși, se distrează de minune!

Sunteți la o plimbare în parc și vedeți un afiș care vă invită la spectacolul MATELOTII? Gata, plimbarea încetează pentru a lăsa loc distracției 100%. Muzica lăutărească veche și nouă, muzica de petrecere, muzica de fanfară, dans tematic, catalige, marionete triple, totul în interpretarea fără cusur a actorilor Teatrului Masca.

MATELOȚII, un spectacol care dă sens întâlnirii dintre public și actori într-o splendidă zi de vară, într-un parc, într-o clipă pe care nimeni nu o va uita vreodată! MATELOȚII!

Distribuția

Amiral: Mihai Mălaimare

Mateloți: Anamaria Pislaru, Sorin Dinculescu, Dora Iftode, Alina Crăiță, Valentin Mihalache, Cristina Panait, Eugen Fetescu, Amalia Popa, Robert Poiană, Alina Bondoc, Maria Panainte, Mădalin Mladinovici.

Realizatori

Scenariul și Regia – Mihai Mălaimare

Scenografia- Sanda Mitache

Muzica – Dumitru Lupu

Coregrafia – Mirela Simniceanu

Intrumente –  Aurel Buga, Marian Buga si Lucian Maxim

 

 

Parteneri si colaboratori:

Politica de cookie | Politica de confidentialitate

Un proiect dezvoltat de Superior Media