Casting- etapa a doua a Proiectului de internship pentru actori “UN AN LA MASCA”

Teatrul Masca anunta a doua etapa a Proiectului de internship pentru actori “UN AN LA MASCA” (noiembrie 2017 – octombrie 2018).

In acest sens se va organiza in data de 16 noiembrie un CASTING pentru selectarea participantilor – (4 locuri: 2 locuri barbati, 2 locuri femei).

In perioada internshipului actorii alesi in urma castingului:
– vor beneficia de antrenamente specifice teatrului nonverbal si teatrului de strada;
– vor fi distribuiti in roluri consistente in spectacolele de interior (9 ianuarie – 28 aprilie 2018) si in cele ale stagiunii outdoor (perioada 29 aprilie-31 septembrie 2018);
– vor avea posibilitatea sa joace in stagiunea indoor un numar de 25 de reprezentatii si in stagiunea outdoor, aproximativ 70 de reprezentatii;
– vor avea sansa de a participa la turneele din tara si din strainatate;
– vor primi timp de 1 an, o suma fixa lunara, comparabila cu salariul mediu al unui actor dintr-o institutie de spectacole din subordinea Primariei.

In vederea inscrierii la casting, candidatii vor trimite pana in data de 15 noiembrie urmatoarele informatii pe adresa office@masca.ro:
• Studii superioare absolvite cu diploma de licenta in specializarea actorie/arta actorului
• Vârsta – 23-30 ani;
• Scrisoare de recomandare (din partea unui profesor etc.)
• CV actualizat
• Fotografii de prezentare

*Mentiune: in conditiile admiterii la proiectul de internship se va solicita adeverinta medicala care sa ateste posibilitatea de a face fata la efort fizic sustinut.
Castingul va avea loc la sediul teatrului joi 16 noiembrie, ora 11.00 si va cuprinde doua probe: proba practica si interviu. Candidatii se vor prezenta la casting in costum de miscare/ haine lejere.

Parteneri si colaboratori:

Un proiect dezvoltat de
Superior Media