Memoriile unui Lolo

regia: Mark-Cristopher Demeter

Despre spectacol

Lolo s-a combătut întreaga ei viață cu foamea de validare, lucru care nu i-a adus decât frustrări, au afundat-o în singurătate și în episoade depresive. După ce a murit, toate textele i-au fost găsite în caietele ascunse în subsolul casei: de la basmele pe care le scria la 7 ani despre prințese care-și dezamăgesc părinții până la poeziile criptice pe care le scria în ultima parte a vieții.

𝗠𝗘𝗠𝗢𝗥𝗜𝗜𝗟𝗘 𝗨𝗡𝗨𝗜 𝗟𝗢𝗟𝗢 e un spectacol pentru cei care nu pot dormi în unele nopți fiindcă se gândesc la momentele în care au fost penibili în clasa a 6-a. E un spectacol pentru cei care s-au gândit măcar o dată că tot ceea ce facem e doar pentru că vrem să fim plăcuți, să fim iubiți.

Durata: 80 min
Vârsta: 12+

_____________________________

Spectacolul reprezintă rezultatul unui laborator de lucru de 2 luni desfășurat vara trecută, în care cei 9 rezidenți Fresh Start, ediția 6, au experimentat și au explorat metodele teatrului devised și performativ. Ideea spectacolului a luat naștere în urma discuțiilor și exercițiilor pe care participanți le-au făcut, fiind vorba de un proces colaborativ.

Spectacol produs în cadrul proiectului „Fresh Start. Ediția a VI-a”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. Spectacol cofinanțat de Uniter.

Realizatorii

regia: Mark-Cristopher Demeter
dramaturgia: Alex Gorghe
scenografia: Dragoș Moldovan
coregrafia: Dominik M. Iabloncic
muzica: Iulia Sinescu

Distribuția

Anamaria Codiță, David Drugaru, Ilinca Petra Meșter, Ioana Beatrice Tănasă