Consiliul spectatorilor

Consiliul spectatorilor este o inițiativă pilot, aflată la prima ediție. În luna februarie, am lansat un call pentru voluntari care să se implice în re-imaginarea Teatrului Masca. După ce am primit peste o sută de înscrieri, semnificativ peste așteptările noastre, am început să conturăm o echipă diversă din toate punctele de vedere.

Astfel, Consiliul nostru al spectatorilor este compus din 14 iubitori de teatru de toate vârstele și cu ocupații variate: de la liceeni și studenți, la psihoterapeuți, părinți, ongiști, experți în comunicare și artiști.

În primele întâlniri, programate lunar, am reușit să definim o relație prietenoasă și directă, în care am reușit să ne comunicăm unii altora reperele teatrale, așteptările și, desigur, câte ceva din culisele Teatrului Masca. Ne-am sfătuit în ceea ce privește artiștii și temele pe care plănuim să le abordăm în următoarea stagiune și am reușit să formăm o mini-comunitate de oameni de încredere, care ne-au surprins prin entuziasmul și implicarea arătate.

Acesta este doar începutul: Consiliul spectatorilor în această formulă rămâne grupul nostru de bază și în următoarea stagiune, iar proiectul este unul pe care intenționăm să îl continuăm și de acum mai departe.