“La Liber” cu Alex Tocilescu

 

În cadrul Stagiunii 2023-2024 „Să vorbim pe bune despre noi”, Teatrul MASCA își invită publicul să participe – alături de personalități cheie ale mediului cultural, social și politic al Capitalei – la dezbateri performative, sincere și pe bune, despre teme importante și provocatoare. Primul sezon „La liber” îl are ca moderator și curator pe Alex Tocilescu, scriitor și publicitar de notorietate, om al orașului și vocea Teatrului Masca pentru această stagiune.

Întâlnirile cu Alex Tocilescu și invitații săi vor avea loc în fiecare ultimă sau penultimă joi din lună, la sediul Masca, de-a lungul întregii stagiuni. Accesul la evenimente este gratuit, pe bază de rezervare.

Joi, 25 aprilie,  de la ora 19.00  vă invităm la a șaptea întâlnire, cu titlul Care mai e treaba cu sexul?  despre, evident, sex (și sexualitate și tabuuri și relațiiși multe altele).

„Surpriză: sexul și sexualitatea și dragostea și senzualitatea nu-s chestii de care ai parte doar la 18-25 ani: ele continuă să existe și după aia, doar că nu mai vorbește nimeni despre ele. Credem că-s tabu în școli și ne irităm, dar devin și mai tabu odată cu înaintarea în vârstă; sex la 45, 50, 60 de ani? Doamne ferește să zică cineva ceva despre el! Faci și altfel de sex decât ăla în pat cu partenerul sau partenera – sau ai chiar fantezii cam ca alea descrise în articolele din Vice? Ești pervers! Te excită să-ți expui corpul? Exhibiționism! Poliamorism? OMG! Facem noi ăștia mai în vârstă pe deștepții, dar știm la fel de puține despre sex ca elevii care n-au parte de educație sexuală pentru că ne e rușine nouă, adulților, să o cerem în numele lor”, dă startul la dezbatere Alex Tocilescu.

Alături de acesta și de dumneavoastră, vor participa la discuție invitații: Oana Maria Zaharia (artistă, activistă feministă și pentru drepturile LGBTQIA, traducătoare, autoare), The Kitty Rea (sexolog, specializată pe zona de sexualitate alternativă), Ioana Pelehatăi (jurnalist, Scena 9).

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. Rezervarea locului se poate
face prin:
– email la office@masca.ro;
– completarea formularului de pe www.masca.ro (pagina evenimentului);
– direct la casa de bilete a Teatrului Masca.
Rezervarea devine validă după primirea unei confirmări.

 

 

Joi, 25 aprilie, ora 19.00 – a șaptea întâlnire

 

Rezervare ”La liber” cu Alex Tocilescu

Formular rezervare locuri pentru ”La liber” cu Alex Tocilescu

Nume și prenume
Nume și prenume

Parteneri si colaboratori:

Politica de cookie | Politica de confidentialitate