“La Liber” cu Alex Tocilescu

 

În cadrul Stagiunii 2023-2024 „Să vorbim pe bune despre noi”, Teatrul MASCA își invită publicul să participe – alături de personalități cheie ale mediului cultural, social și politic al Capitalei – la dezbateri performative, sincere și pe bune, despre teme importante și provocatoare. Primul sezon „La liber” îl are ca moderator și curator pe Alex Tocilescu, scriitor și publicitar de notorietate, om al orașului și vocea Teatrului Masca pentru această stagiune.

Întâlnirile cu Alex Tocilescu și invitații săi vor avea loc în fiecare ultimă sau penultimă joi din lună, la sediul Masca, de-a lungul întregii stagiuni. Accesul la evenimente este gratuit, pe bază de rezervare.

 A cincea întâlnire din seria dezbaterilor performative moderate de Alex Tocilescu, va avea loc Joi, 29 februarie, ora 19.00.  Tema ediției este ,,Scandal la teatru”.

De-a lungul timpului diferite teatre s-au confruntat cu situații care au generat scandaluri. Invitații acestei ediții vor discuta despre cum poate/trebuie să gestioneze o instituție publică de cultură din punct de vedere al comunicării aceste situații. În condițiile în care un teatru public nu dispune de resursele materiale și umane ale unei companii private care se poate baza pe specialiști în monitorizarea scandalului mediatic, putem genera un toolkit de criză  la care un teatru să apeleze? Și dacă da, în ce constă acesta? Despre toate acestea vor discuta invitații acestei ediții: Ada Teslaru (PR FITS și Iași Design Week), Ruxandra Predescu (PR cultural), Diana Popescu (jurnalistă), Catinca Drăgănescu (manager interimar Teatrul Masca) și Radu Nica (manager interimar Teatrul Tineretului Metropolis).

 

 

Joi, 29 februarie, ora 19.00 – a cincea întâlnire

 

Număr de locuri

Nume și prenume

Adresă de email

Număr de telefon

 

Parteneri si colaboratori:

Politica de cookie | Politica de confidentialitate