Bilete

Program casa de bilete:

În perioada 22 decembrie-5 ianuarie Casa de Bilete este închisă. Programul se va relua începând cu data de 6 ianuarie 2022 și va funcționa după programul de mai jos.

Marți -Vineri: 14.00-20.00

Sâmbăta-Duminica: 16.00-20.00

Rezervările sunt valabile 24 de ore.

Contact: 0733.048. 516

Adresa: Bd. Uverturii 14, sector 6, București


View Larger Map

 

Ofertele Stagiunii 2021-2022 pentru spectacolele susținute la sediul teatrului

Spectacolele Teatrului Masca se vor desfășura cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva contaminării cu Coronavirus – SARS-Cov2, conform legii. Biletele la spectacolele Teatrului Masca vor putea fi achiziționate online, prin platforma www.mystage.ro și de la Casa de bilete a teatrului.

Ofertă spectacol indoor

  • 40 lei
  • oferta COUNT ME IN,  permite achiziționarea de bilete online, la un preț redus, cu minim 2 săptămâni înainte de data reprezentației – 25 lei

Prin accesarea butonului Bilete sunteți redirecționați pe website-​ul www.mystage.ro

 

Anunț!

Pentru a asigura pregătirea sălii și a circuitelor de acces, vânzarea biletelor în ziua spectacolului se va face doar online, prin intermediul platformei myStage.

Accesul în sală se face cu 15 de minute înainte de ora începerii reprezentației, anunțată pe bilet, astfel încât să poată fi evitată aglomerația și să se poată face verificarea Cerificatului Verde. După începerea reprezentației accesul în sală NU este permis.

Condiții de participare

Biletele sunt fără loc. Ocuparea locurilor se face în ordinea intrării în sala de spectacol.

 Participarea la spectacol  este permisă persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARSCoV-2, respectiv persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat unui test rapid antigen pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe durata spectacolului rămâne obligatorie

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

Dovada vaccinării sau trecerii prin boală pentru cetățenii UE se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID

 

Parteneri si colaboratori:

Politica de cookie | Politica de confidentialitate

Un proiect dezvoltat de Superior Media