SLUGĂ LA DOI STĂPÂNI

sluga_afisTextul, care la vremea sa a reformat teatrul universal remodelând măștile commediei dell’arte rămâne extrem de valoros și actual. Acțiunea e alertă, poveștile de dragoste sunt foarte bine construite, o nuanță de lirism și de melancolie străbate uneori chipul personajelor foarte bine conturate, conflictele puternice fac deliciul spectatorilor, iar umorul de cea mai buna calitate întregește faima acestei comedii.

Plasând povestea servitorului cu doi stăpâni în epoca Flower Power, regizorul reuşeşte să scoată la iveală, de sub aparenţa teribilistă specifică, faţeta sensibilă a unei generaţii decisă să-şi trăiască viaţa conform propriilor aspiraţii şi în ritmul pe care îl impun timpurile contemporane. Poveştile de dragoste ce se petrec pe scenă sunt jucate de tinerii actori cu o vitalitate debordantă ce molipseşte publicul.

Îmi place textul pentru că este viaţă adevărată care nu are timp de aşteptat, care nu vrea să moralizeze, care se petrece pur şi simplu şi care te doboară dacă nu lupţi, dacă nu vrei cu adevărat să fii învingător“, spune Mihai Mălaimare.

 Interzis copiilor sub 14 ani!!

 

UNITER Sapte Seri Yorick Port.ro Zile si Nopti Bucuresti FM PRwave Woman2Woman Romania Libera Nemira Curierul National Teatral Ziarul Ring Radio Romania Cultural TVR 2 Ziarul Metropolis
Un proiect dezvoltat de
Superior Media