NE-AM SĂRUTAT DUPĂ SFÂRȘITUL LUMII

Pe o planetă distrusă de un cataclism scăpat din frâu, apar din dărâmături două ființe care se confruntă imediat cu noul mediu, extrem de ostil, dar care nu poate înăbuși dorința de a trăi. Nu! Nu este o poveste despre sfârșitul lumii, ci una spusă în șoaptă, despre începutul iubirii!

De sub resturile unei lumi sfârtecate de o Apocalipsă atomică, ies la lumină două ființe scăpate cu viață, ca printr-un adevărat miracol. Lupta cu Zidul este dură, violentă și aparent fără nicio șansă. Dar a fi împreună este marele noroc al celor doi.

În drumul lor către Lumină, oamenii întâlnesc primejdii cărora este extrem de greu să le facă față. Nimic nu poate opri Dragostea, nimic nu poate înfrânge Iubirea, nimic nu stă în calea unui sărut care pecetluiește un legământ de viață.

Din strânsoarea Zidului Ea iese parcă altminteri, atrasă de o lumină pe care o ținea ascunsă în cutele sufletului ei. Lupta continuă înverșunată, dar o viață petrecută astfel năruiește Nemurirea. A venit clipa. În vis i s-a arătat El și a chemat-o. Ea aleargă să-l revadă, să refacă unitatea monolit a primului atom al Universului, îmbrățișarea dintre un bărbat și o femeie.

Spectacol interzis minorilor sub 16 ani.

!!!Condiții participare:

Participarea la spectacol  este permisă persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARSCoV-2, respectiv persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat unui test rapid antigen pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

Dovada vaccinării sau trecerii prin boală pentru cetățenii UE se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID

Anunț!

Pentru a asigura pregătirea sălii și a circuitelor de acces, vânzarea biletelor în ziua spectacolului se va face doar online, prin intermediul platformei myStage.

Accesul în sală se face cu 15 de minute înainte de ora începerii reprezentației, anunțată pe bilet, astfel încât să poată fi evitată aglomerația și să se poată face verificarea Cerificatului Verde. După începerea reprezentației accesul în sală NU este permis.

 

Distribuție:

Ea: Alina Crăiță

El: Valentin Mihalache

 

Realizatori:

Regie: Mihai Mălaimare

Scenariu original: Mihai Mălaimare

Muzică: Răzvan Alexandru Diaconu

Coregrafie: Mirela Simniceanu

Bilete

Parteneri si colaboratori:

Politica de cookie | Politica de confidentialitate

Un proiect dezvoltat de Superior Media