Wanted

Wanted

410 410 vizualizari.
Bilete

WANTED vorbește despre incapacitatea omului de a vedea dincolo de lucruri. Preocupat de propriile gânduri, frici și ambiții, omul uită să fie om.

Pantalone acuză pe nedrept, fără să vadă adevărul din fața ochilor săi, Dottore își mărită fata împotriva voinței ei, de dragul statutului social, Capitano este preocupat doar de starea lui de bine, iar Matilde e pe cale să renunțe la dragoste în favoarea libertății. Doar personajele populare, precum Speloncina și Cannolo, deși sărace și murdare, au norocul să trăiască în sărbătoare, prin preocupări și obiceiuri mărunte, date de la natură.

Dar cum în orice poveste există bine și rău, erou și antagonist, cineva trebuie să îndrepte lucrurile, și acela este Alfonso. Din motive neștiute, eroul dispare în noaptea balului dat în cinstea Matildei, stârnind o serie de încercări și conflicte în viața celorlalți. Apariția lui salvatoare, într-un moment de cumpănă, restabilește echilibrul comunității și readuce lucrurile pe făgașul lor natural.

* primul spectacol independent de Commedia dell’Arte din România, realizat sub supravegherea lui Michele Modesto Casarin.

***********************************************************************************************************************************

Distribuție:

Pantalone Avari – Robert Poiană
Dottore Gulielmo – Radu Catană
Capitano Pizzapasta – Gabriel Hrițcu
Matilde – Laura Manea
Speloncina – Cristina Albișoru
Arlecchino – Massimiliano Nugnes
Cannolo – Aurelian Culea

Realizatori:

Textul și regia: Massimiliano Nugnes
Măști: Stefano Perocco di Meduna
Coregrafie: Ioana Macarie
Scenografie: Mădălina Sandu
Costume: Ioana Colceag
Machiaj: Cristina Sinoae
Afiș: Mădălina Sinoae

Mulțumiri speciale: Melissa Antonescu, Diana Mihaela Moțea, Claudiu Brăneanu, Bogdan Boeru

 

Data/ora

01-09-2022 @ 19:30 pana la
01-09-2022 @ 21:00
 

Locatia

Share

Parteneri si colaboratori:

Politica de cookie | Politica de confidentialitate

Un proiect dezvoltat de Superior Media