Valsul hazardului

Valsul hazardului

440 440 vizualizari.
Bilete

În cadrul evenimentului ,,Departe de centru, aproape de oameni” , Teatrul Coquete prezintă Vineri, 26 august, ora 19.30 spectacolul “Valsul Hazardului”, după Victor Haim.

Sinopsis:

Cecile face un accident cu mașina după ce a încercat să- și omoare iubitul. După această întâmplare extremă, se naște o relație ciudată cu un personaj și mai ciudat. Devin, pe rând, prieteni, dușmani, iubiți, confidenți de încredere, sprijin și demoni unul pentru celălalt. Dar, ca în orice poveste bună, lucrurile nu sunt ceeea ce par, iar adevăratul scop al întâlnirii dintre cei doi rămâne de descoperit.

Concept:

„Uneori, oamenii ajung în situații cel puțin ciudate. Balanța înclină nehotărâtă între rațional și irațional, între iubiri adevărate și disperări de moment și lista va continua în spectacolul nostru. Ar trebui adaugat și faptul ca balanța nu inclină singură, ci este ajutată de puterea noastră de a fi sinceri. Spectacolul ”Valsul Hazardului” este o tragicomedie construită pe o structură suprarealista. Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă când treci pragul? Ce rămâne după tine? Chiar te-ai întrebat? Spectacolul iîncearcă să-i reamintească spectatorului de existeanța continuă a comicului în orice situație tragică să îl provoace să reflecteze și asupra dualității deciziilor sale. Veți întâlni un personaj pe cât de simpatic pe atât de iritant, care te va întreba despre toate lucrurile pe care vrei să le ascunzi. Vei avea curajul să răspunzi sincer?”

Distribuție și realizatori

Fata: Ruxandra Balasu

Îngerul: Mihai Capatina

Regia: Ingrid Bonta

Scenografie: Daniel Divrician

Durata: 60 min.

 

Data/ora

26-08-2022 @ 19:30 pana la
26-08-2022 @ 21:30
 

Locatia

Share

Parteneri si colaboratori:

Politica de cookie | Politica de confidentialitate

Un proiect dezvoltat de Superior Media