CARGO TEATRU

CARGO TEATRU

Premiera 9 mai 2019, parcul Humulești

 

Noul spectacol va aduce în fața publicului nostru teatrul de animație. Cât de ușor poate fi prins un adult într-o poveste cu păpuși?! E simplu: depinde de cât de mult crezi în ele! Trebuie să uiți faptul că vezi niște marionete și să te lași cucerit de adevăr, că în fața ta, de fapt, se desfășoară frânturi din viața celor trei personaje.

Spectacolul este o înlănțuire de evenimente ce se succed pe baza unor conexiuni bizare. Faptul că cele două femei, provenind din medii diferite, rememorează aceleași întâmplări, crează două perspective opuse prin care poate fi privit fiecare moment în parte. Martha și Mărioara sunt cele două personaje principale care, aducând la viață păpuși, marionete și obiecte din cele două bibiclete încărcate cu amintiri, vă vor antrena prin povestea lor plină de haz.
Mărioara este bătrână, mahalagioaică, fostă spălătoreasă cu ziua. Martha vine dintr-o lume total opusă ca educație și cultură, fiind o bătrână cochetă și delicată, preocupată de propria înfățișare.
Tică este ajutorul lor de nădejde și cel care se minunează întruna de năstrușnicele vecine.

Martha, Mărioara și Tică se vor plimba prin parc, oprindu-se câteodată pentru a vă invita să le cunoașteți viața, cuibărită în toate cele pe care le vor scoate din cele două biciclete, ca dintr-un sertar cu amintiri.

Aducând în fața publicului de exterior tehnici de mânuire dintre cele mai variate (marioneta cu fire, himera, papușa compusă și păpușile Vayang) CARGO TEATRU este una dintre premierele stagiunii de exterior 2019 și vă propune un spectacol proaspăt, plin de viață, ce poate fi urmărit de orice categorie de vârstă.

Distributia :

Martha – Laura Dumitrașcu Duică
Mărioara – Vera Brătfăleanu
Tică- Alexandra Duță

Regia, scenariu, scenografie și construcție păpuși și marionete – Laura Dumitrașcu Duică

Parteneri si colaboratori:

Politica de cookie | Politica de confidentialitate