Campania “Vine Moș Crăciun online”

Toată lumea îți va ura „Un Crăciun fericit!”. Teatrul Masca îți propune un „Moș Crăciun Online!”. Ce ai spune dacă și anul acesta te-am ajuta să oferi celor dragi un cadou cu totul deosebit?

Teatrul Masca susține, în perioada 1 noiembrie – 18 decembrie, campania „Vine Moș Crăciun online”, în cadrul căreia vei putea să achiziționezi mesaje video personalizate de la Moș Crăciun.

Cum comanzi un mesaj video personalizat:
Cumperi un bilet, prin mystage.ro, completezi formularul corespunzător (de pe pagina mystage sau de pe site-ul nostru) și îl trimiți împreună cu dovada achiziției pe adresa de e-mail office@masca.ro.

Informațiile și poveștile pe care le vei înscrie în formular îl vor ajuta pe Moșul să știe cât mai multe despre cel care va primi cadoul. Formularul completat trebuie trimis pe office@masca.ro în 48 de ore de la achiziția biletului! Te asigurăm că informațiile cuprinse în document nu sunt decât pentru ochii și urechile Moșului.

Moșul nostru (actor profesionist) va înregistra un mesaj video personalizat, pe care tu îl vei primi în format digital. Tot ce mai ai de făcut este să dăruiești acest mesaj celui/celei/celor pe care vrei să îi faci să se simtă deosebiți.

Preț de achiziție:
Costul pentru un mesaj video dedicat copiilor este de 100 de lei, iar pentru un mesaj video dedicat  ,,copiilor mai mari” costul este de 200 lei.

Oferte: 

Pachet 2 copii: 150 lei
Pachet 1 copil + 1 adult: 250 lei
Pachet 2 copii+ 1 adult: 350 lei
Pachet pentru grup scolar / grădiniță / firmă (mesaj colectiv, pentru întregul grup): 500 lei

Mesajul video personalizat de la Moșul vor avea 8-10 minute. „Cadoul” va fi livrat în format digital, printr-un link de transfer de unde poate fi descărcat. De asemenea, va fi urcat și pe o platformă unde va putea fi vizualizat pe baza parolei pe care o primiți de la noi.

Ce spui? Dacă nu cumva ești rudă cu Moșul, acesta este #the #next #best #thing. Gândește diferit de Crăciunul acesta. Fii #altfel!

Parteneri si colaboratori:

Politica de cookie | Politica de confidentialitate

Un proiect dezvoltat de Superior Media